2/11/13

Impropmtu

Hari ini :


Aku mengantuk tapi aku tak tidur. Tak tahu apa relevannya tindakan ni.

Tiba-tiba, rasa nak update blog sebab bila buka blog ni, tersedar yang entri pertama tahun 2013 dimulakan dengan hambar. Cerita tak boleh jawab exam tak berapa seronok sangat.

Jadi, biar aku ceritakan perbualan ala-ala sombong, bongkak, riak, berlagak dengan kawan aku. Dimulakan dengan kawan aku :

"So, macamana dekan ke sem ni ?"

"A'ah, 4.5! Sem lepas 4flat je. Aku dah ready dah baju untuk dinner nanti."

"Yang ini lawak! Yang ni buat aku gelak malam ni. Power la kau naikkan mood aku."


__________

Semalam : 

Haa, semalam pun tak tidur. Aku pergi tengok bunga api dekat i-City. Boleh tahan lama juga, bunga api dia dari tahap terkesima sampai tahap berangan berada dalam video klip "Fireworks - Katy Perry".




Aku rasa pasal result nak keluarlah aku tak dapat tidur malam. Tak guna, masih cerita pasal periksa!

1 comment:

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/