10/29/11

sambil-sambil makan ais-krim potong di petang sabtu

Song Played : If I Rise - Dido & A.R Rahman


1. tapi tak ada pula gambar ais-krim potong. tak suka buat orang terliur. (sebenarnya dah habis sebelum sempat tangkap gambar).

2. antara angau/ syok sendiri / gila bayang -- apa perbezaannya ?

3. nak berbackpacking sorang-sorang takut pula. jadi, rancang nak adventure di kuala lumpur. itu pun tak tahu macamana lagi.

4. mungkin sebab dah penat fikir benda-benda penting dalam dunia, semalam sebelum tidur aku fikir pasal makanan. pizza! pizza! pizza! selalu juga domino's pizza sms aku. macamana nak hentikan mesej ni ? hantar STOP kepada nombor domino's ke apa ?

5. cuaca hari ini sungguh bagus ya.

6. seronok juga kalau dapat beli kamera berpusing / spinner 360.

7. zine dah siap ! mohon tunggu post seterusnya untuk maklumat pembelian. terima kasih.

4 comments:

The Iki.Ali said...

cepat buat blog entry tu woi. aku nak promote nanti kat wall 9Belas Zine. haha.

Aimi Rosli said...

ok, gang.

Amie. said...

tak sabo nak tunggu zine aimi rosli :)

Aimi Rosli said...

thank you (: