11/1/11

Zine I-Me Isu #1 Memulakan Langkah

Selepas beberapa sneak preview. Tibalah masa zine ini bersedia untuk dijual. Dari proses melukis, menampal, menulis dan berbagai-bagai lagi semuanya dilakukan sendiri (kecuali mancetak -- kena hantar kat kedai). Mengambil pendekatan : sesetengahnya suka bahan bacaan ringan, sesetengah lagi suka bahan bacaan berat. Zine ini berada di antaranya. Fleksibel, jika itu perkataan yang anda suka.

Memaparkan 50 karya. 27 tulisan dan 23 lukisan.

Terlalu banyak rasa untuk dijelaskan mengenai zine ini. Tapi yang pasti, kalau anda tidak beli zine ini, anda tidak akan berjumpa lagi bahan bacaan lain seperti zine ini dan itu adalah kerugian buat anda.

Zine ini boleh didapati dengan harga berikut :

By Hand : RM 5
By Post : RM 6
Sabah Sarawak : RM 7

Jika berminat :

Emailkan detail anda seperti Nama, Alamat Surat-Menyurat dan sebarang pertanyaan ke 'lifejournal94@yahoo.com' dengan tajuk 'PEMBELIAN ZINE'.

Cara pembayaran dan sebagainya akan diterangkan di dalam email balasan nanti.


Mahu mengenali lebih dekat ? Klik sini.

Sebarkan mengenai bahan bacaan ini kepada rakan-rakan lain ya !
Terima kasih (:

12 comments:

Anonymous said...

smart lah zine awak ni. x sabar mahu memilikinya. Tahniah anda pandai seimbangkan art n science di dalam satu naskhah. Proud for u.

Anonymous said...

Tahniah! :-)

Anonymous said...

saya mahu menjadi orang pertama yang memilikinya.

Elie Lily said...

congratulation aimi..n gudluck! nnt aku nk beli, tapi jumpa baru bagi la eh.. :)

Aimi Rosli said...

aiiiiiiiiii, semua dah tukar jadi anonymous sekarang -.-


elie : thanks (: nanti aku tulis nama kau besar-besar depan zine kau.

fybest said...

wah...bagus2...

ekabukanmakcikkau. said...

macam kool je zine kau ni. nanti aku dah duit raya haji aku beli. ye ye ooo je lah aku ni

adwafarahin said...

aku nak weyh! t aku email detail

Muhammad Ikhwan said...

ada lg zine ni, nak satu. banyak penulisan ke ilustrasi jer?

Aimi Rosli said...

Muhammad Ikhwan : seimbang keduanya (:

Muhammad Ikhwan said...

boleh by hand shah alam nearby. esp uitm area. after raya holidays.

Aimi Rosli said...

Muhammad Ikhwan : ohh, kalau kawasan UiTM Shah Alam, boleh beli dari kawan saya. Nanti tinggalkan contact number dekat email atas tu. So, nanti korang boleh arrange perjumpaan k (: