7/30/12

aku rasa jadi ATLET tu cool.

kalau boleh jadi atlet, aku nak jadi atlet lumba lari (:

sebagai tanda kesungguhan, 2 hari aku main badminton kat jalan raya.

tapi semalam aku masuk court tiba-tiba hujan.
beberapa hari sebelum tu aku nak jogging pun hujan jugak.

mungkin atlet bukan takdir aku, hmm.

7 comments:

wanrozainim said...

hahankak aimi x pyah jdi atlet laa:)
scrip writer lgi best :P

Aimi said...

hehe, camtu eh XD

diah said...

hahahh main kejab dah tny bila boleh balik.
abis camne?!

Aimi said...

kau salah orang ni :p

harithGULUNG said...

aku ada six pack lah :O

Aimi said...

erm, so ? HAHA.

jvBuyer KL said...

hehe klu nak berlatih lumba lari, try lari dgn Parachute Speed Training..Pastu confirm lari laju nya. Maklumat lanjut kat www.jvbuyer.com.my ..